Βόλτα στην Πέρδικα 22 Φεβ. 2015

Αφού ο καιρός δεν μας έκανε τη χάρη για την εκδρομή που είχαμε προγραμματίσει στα Μέθανα ή τον Πόρο, το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, ξεκίνησε η συζήτηση για να κάνουμε μια μονοήμερη εκδρομή για ένα κρασάκι.

Ένα σκάφος του “ΝΑΥΤΊΛΟΥ” έφυγε το Σάββατο και διανυκτέρευσε στην Πέρδικα κι ένα δεύτερο ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί. Συνολικά πέντε μέλη της Λέσχης ήμαστε στην όμορφη αλλά και βροχερή Πέρδικα. Αρχικά καθίσαμε για καφέ στην ακρογιαλιά και αργότερα για ένα κρασάκι σε ένα από τα ταβερνάκια της παραλίας.

Η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στην δεύτερη Αποστολή “Σταγόνα Αγάπης”, που προγραμματίζει ο ‘Ομιλος για τα τέλη Μαρτίου. Τα διαδικαστικά και τα θέματα που αφορούν το ταξίδι και την Αποστολή, ήταν το κύριο θέμα μας.

Η μέρα πέρασε σχετικά γρήγορα, πάντα είναι έτσι όταν περνάς καλά και η βροχή που άρχισε να πέφτει κατά τις 16:00 μας έκανε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επιστροφή.

Έτσι γύρω στις 16:30 είχαμε μπει στις βάρκες και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Ο καιρός είχε αρχίσει να φορτώνει και η επιστροφή είχε αρκετό “παιχνίδι”…

Γύρω στις 17:30 μπήκαμε στον κόλπο της Αναβύσσου, ανανεωμένοι και ικανοποιημένοι από την γρήγορη εξόρμηση, με τις μπαταρίες γεμάτες για ακόμα μια φορά!

Αυτή ήταν άλλη μια όμορφη εκδρομή με τον Όμιλο και αναμένουμε σύντομα την οργάνωση της επόμενης.
Εν αναμονή λοιπόν…