Θεοφάνεια 2006

Το σημείο συνάντησης και φέτος για τον εορτασμό των Θεοφανίων, για τα μέλη του Ναυτίλου ήταν η Πέρδικα της Αίγινας . Έτσι δύο ομάδες η μία με έντεκα φουσκωτά από την Ανάβυσσο και η άλλη με πέντε από το Φάληρο, έπεσαν νωρίς στο νερό και ταξιδεύοντας με σύμμαχο την πρωινή λιακάδα συναντήθηκαν έξω από το λιμάνι, όπου όλα τα σκάφη με κόρνες και βεγγαλικά εισήλθαν για τον εορτασμό.

Μετά των αγιασμό των υδάτων και των σκαφών μας, η ομάδα απέπλευσε για το λιμάνι της Αίγινας, όπου μετά την εγκατάσταση στο ξενοδοχείο τα μέλη του συλλόγου και φίλοι παρευρέθηκαν στο κόψιμο της πίτας. Τυχεροί για το 2006 ο Αλέκος Σφακιανάκης και η Φωτεινή Μπούμπουρα που κέρδισαν από ένα ρολόι χειρός (Αλέκο μην καθυστερήσεις ξανά σε ραντεβού ).

Το κέφι που δημιουργήθηκε κατά το κόψιμο της πίτας συνεχίστηκε το βράδυ, στο ρεμπετάδικο του Μπαρούτη. Η παρέα ξεφάντωσε μέχρι της πρωινές ώρες υπό τους ήχους εκλεκτής μουσικής, όπου ο γραμματέας και ο αντιπρόεδρος συνοδεία ιατρικής παρακολούθησης!!! (Παύλος Πολάκης) ήπιαν μια θάλασσα.

Η επόμενη μέρα 7 Γενάρη ξεκίνησε με καταρρακτώδη βροχή, αναβάλλοντας προσωρινά την εξόρμηση της παρέας στο Αγκίστρι που έγινε το μεσημέρι. Στην διαδρομή έγινε και μια ψαρευτική επιδρομή με λεία δυο καλά χταπόδια(μπρακαρόλα προέδρου) που φαγώθηκαν το βράδυ μαζί με τα άλλα εδέσματα που πρόσφερε ο Γιάννης Σαλονικιάς για την ονομαστική του εορτή.

Σαν επίλογο αυτής της εκδήλωσης του συλλόγου μας, θέλουμε να στείλουμε σε όλους τους φίλους της θάλασσας, σε όλους τους συλλόγους φουσκωτών σκαφών, σε όλα τα περιοδικά που μας φιλοξενούν στις σελίδες τους, σε όλες τις εταιρείες που υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις μας, τις ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2006.