Εκδρομή στην Σύρο 16-17/12/2006

ΣΥΡΟΣ
Τρία σκάφη του ομίλου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Σύρο και μαζί με άλλα τέσσερα από τη γνωστή και πολύ καλή παρέα του httπ://www.fouskot04all.gr/ πέρασαν ένα ξένοιαστο και ήσυχο διήμερο.

Η αναχώρηση έγινε Σάββατο πρωί, με πολύ καλό καιρό από τρία διαφορετικά σημεία της Απικής, Δύο φουσκωτά αναχώρησαν από τον Μαραθώνα, ένα

από το Λαύριο και τέσσερα από την Ανάβυσσο. Η συνάντηση όλων των σκαφών έγινε στο βόρειο κάβο της Σύρου και έτσι η ομαδική άφιξη των επτά φουσκωτών στο λιμάνι της Ερμούπολης, τέτοια εποχή, προκάλεσε πολλά περίεργα και απορημένα βλέμματα.

Με την λιακάδα για σύμμαχο αφού έγινε η τακτοποίηση της ομάδας, στα δωμάτια του ξενοδοχείου Ερμής, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο λιμάνι, καθίσαμε να απολαύσουμε τον πρώτο καφέ και να γίνουν και οι απαραίτητες συστάσεις.

Κάποιες σκέψεις για βόλτα με τα σκάφη στον Φοίνlκα η άλλο καταφύγιο της Σύρου για φαγητό δεν πραγματοποιήθηκαν γιατί μετά τα σχετικά τηλέφωνα βρέθηκαν όλα κλειστά. ‘Ετσι, αποφασίστηκε βόλτα στα σοκάκια της Ερμούπολης και τα απαραίτητα τσίπουρα σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί, που συντρόφεψαν τις θαλασσινές μας συζητήσεις και όχι μόνο.

Αργότερα άλλοι τράβηξαν για ύπνο και άλλοι για Μύκονο, καθώς ο καιρός βοηθoύσε,για μια τόσο κοντινή εκδρομή, παρά το προχωρημένο της ωρας.

Το βράδυ πέρασε χαλαρά με βόλτες, ποτά, στεκιές, μπίλιες και πονταρίσματα στο Kαζίνo.

Την Κυριακη το πρωl μετα τα απαραιτητα πρωινα, η αναχωρηση εγινε προς τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις μιας και το πενταράκι που είχε φορτώσει ανάγκασε άλλους να τραβήξουν για φαγητό στην Κάρυστο και άλλους στα Λουτρά της Κύθνου, ‘Ηταν άλλη μια απόδραση που γέμισε τις μπαταρίες μας και μας χαλάρωσε.

Ευχαριστούμε τα παιδιά του forum για την καλή παρέα και ελπίζουμε πολύ σύντομα να ξανασυναντηθούμε, στη Θάλασσα που μας ενώνει, όπως λέει και το ρητό του ομίλου.