Δελτίο Τύπου Αρ. 11/2014 – Σεμινάριο με θέμα «Ότι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου»

      Δελτίο Τύπου Αρ.11 / 2014

                                                                                                                                                                                                    Μόσχατο, 8/5/2014

ΘΕΜΑ: Σεμινάριο με θέμα «Ότι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου»

Την Τετάρτη 7 Μαίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαδραστικό σεμινάριο με θέμα «Ότι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου» στο εντευκτήριο του Ομίλου με εισηγητή τον κ. Ζώη Ευαγγελόπουλο, Μέλος του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ.

Ο κος Ευαγγελόπουλος, είναι γνωστός και έμπειρος Ιατρός – Μικροβιολόγος, πρώην Στρατιωτικός Ιατρός, ο οποίος διατηρεί το Ιδιωτικό Πολυιατρείο «Σύνχρονος Ασκληπιός».

Η προσέλευση ήταν μεγάλη ξεπερνώντας τα 20 άτομα, Μέλη αλλά και Φίλους του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ». Ο κόσμος άρχισε να ερχεται κατά τις 20.30 και στις 21.00 ξεκίνησε όπως είχε προγραμματιστεί η εισήγηση του κου Ευαγγελόπουλου η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων για περίπου δύο ώρες. Στο διάστημα αυτό, λόγω της φύσης του σεμιναρίου, έγιναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από το ακροατήριο για θέματα που απασχολούνσαν όσους το παρακολούθησαν στις οποίες ο εισηγητής με απλό, κατανοητό αλλά και αναλυτικό τρόπο εξήγησε / ανάλυσε τα θέματα ενδιαφέροντος.

Η βραδυά έκλεισε σε διπλανή ταβέρνα όπου η παρέα (περίπου 12 άτομα) βρέθηκε με καλό φαγητό και κρασί να συζητά διάφορα θέματα για ταξίδια και σκάφη αλλά και με πολύ καλή διάθεση μέχρι τις 01.30πμ!

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                         Νεκτάριος Σταυράκης