Ετήσιος Χορός, Κυριακή 30-3-2014

Οι μέρες πέρασαν και ο καιρός έφτασε… Τα μέλη του «Ναυτίλου» με τις οικογένειές τους και φίλοι από άλλους Ομίλους, έδωσαν ραντεβού στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι ,για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν ,με αφορμή τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του «Ναυτίλου».

Το περιβάλλον γνωστό και η συνταγή δοκιμασμένη. Η παρέα δεμένη και κεφάτη από την αρχή. Με την παρουσία τους μας τίμησαν, όπως και τα πρηγούμενα χρόνια, μέλη από τους Αθηναϊκούς Ομίλους «Ιάσων» και τον «ΟΦΣΕ». Επιπλέον φέτος είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να βρίσκονται μαζί μας και μέλη από τον «Λεριακό Όμιλο Φουσκωτών», από τον «ΟΦΤΣ Σύρου» αλλά και τους «Τρίτωνες» από την Κω.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 λοιπόν ,αρχίσαμε να μαζευόμαστε κατά τις 14:30.

Περίπου 100 άτομα είχαν συγκετρωθεί μέχρι τις 15:00, και το γλέντι δεν άργησε να ξεκινήσει. Αμέσως μετά το φαγητό, με τα όμορφα τραγούδια άρχισαν δειλά – δειλά οι πρώτοι χοροί…

Τα κορίτσια μας, μοίρασαν τους λαχνούς για την λαχειοφόρο αγορά, όπου και κληρώθηκαν σχεδόν 40 δώρα. Και μετά…..γέλιο, τραγούδι και χορός παντού μέσα στο μαγαζί. Το κέφι φούντωνε όλο και περισσότερο μέχρι που κάποια στιγμή η πίστα δεν μας χωρούσε κι αρχίσαμε να ανεβαίνουμε στα τραπέζια.

Σε αυτούς τους ρυθμούς συνεχίσαμε όλο το απόγευμα και η ευχάριστη παρέα μας άντεξε μέχρι αργά το βράδυ. Κανείς δεν ήθελε να φύγει και βέβαια σ’αυτό βοήθησε και το καταπληκτικό πρόγραμμα των τραγουδιστών. ‘Ετσι οι τελευταίοι από εμάς έφυγαν με το κλείσιμο του προγράμματος.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που μας θύμισε τις δυνατές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει μέσα στον Όμιλο, αλλά και με τους φίλους που έχουμε κάνει μέσα από τους άλλους Ομίλους.

Αυτό που μας μένει για ακόμα μία φορά, είναι πως η αγάπη μας για την θάλασσα και το φουσκωτό, μας ενώνει και μας φέρνει πάντα πιο κοντά.

Και του χρόνου λοιπόν, να είμαστε καλά για να ξαναβρεθούμε στον επόμενο χορό του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ». Σίγουρα θα έχουμε και άλλα στεριανά ανταμώματα, αυτό όμως που ευχόμαστε σε όλους, είναι φέτος τα θαλασσινά μας να είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.

Καλό Καλοκαίρι !!!!!!!