Δελτίο Τύπου Αρ. 8/2015 – Ηλεκτρολογικά Σκάφους και Ηλεκτρολογικές Προδιαγραφές 15 Απριλίου 2015

      Δελτίο Τύπου Αρ.8 / 2015

Μόσχατο, Δευτέρα 4/5/2015

ΘΕΜΑ: Ηλεκτρολογικά Σκάφους και Ηλεκτρολογικές Προδιαγραφές 15 Απριλίου 2015

Την Τετάρτη 15 Απριλίου, στο εντευκτήριο της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «Ναυτίλος», Χρυσοστόμου Σμύρνης 67 – Μοσχάτο, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα Σεμινάριο. Αυτήν την φορά εισηγητής ήταν ο Ισίδωρος Στεφάνου – Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Ε.Α και το θέμα του Σεμιναρίου ήταν:

«Ηλεκτρολογικά θέματα φουσκωτού σκάφους και οι Ηλεκτρολογικές προδιαγραφές»

Το σεμινάριο παρακολούθησαν είκοσι μέλη της Λέσχης και κάποιοι φίλοι. Περίπου στις 20.00 είχαν ήδη συγκεντρωθεί οι περισσότεροι και μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε το σεμινάριο με την προβολή πλούσιου φωτογραφικού υλικού, περιγράφοντας τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που συναντά κανείς στα φουσκωτά αλλά και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.

Ανέλυσε τα γενικά θέματα καλωδιώσεων που συναντούμε και ανέπτυξε θέματα ασφάλειας που συνήθως προκύπτουν.

Ο εισηγητής μας εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα και τα παραδείγματα που έφερε στο ακροατήριο καικράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μας για περίπου 3 ώρες.. Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο έλυσε όλες τις απορίες και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις που του έγιναν δίνοντας παραδείγματα και αναλύοντας τα θέματα με πολύ επεξηγηματικό τρόπο κάνοντας αναφορές στις προδιαγραφές και την σωστή ηλεκτρολογική πρακτική.

Το σεμινάριο είχε τόσο ενδιαφέρον που κράτησε περισσότερο από το προβλεπόμενο και τελικά δεν έμεινε χρόνος για το δεύτερο μισό που είχε θέμα την σωστή χρήση του VHF. Το σεμινάριο αυτό θα γίνει σε άλλη ημερομηνία.

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ.