Δελτίο Τύπου Αρ. 6/2015 – Ετήσιος χορός της Φ.Λ.Φ.Φ.Σ. «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» Μάρτιος 2015

  Δελτίο Τύπου Αρ.6 / 2015

Μόσχατο, Δευτέρα 27/4/2015

ΘΕΜΑ: Ετήσιος χορός της Φ.Λ.Φ.Φ.Σ. «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» Μάρτιος 2015

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 έγινε ο ετήσιος χορός του «ΝΑΥΤΊΛΟΥ», στο «Σφίγγα» MusicTheater, που βρίσκεται επί της οδού Κιάφα 13 & Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο «μεταμορφώθηκε» για μια μέρα σε μουσικό στέκι της Λέσχης μας.

Περίπου 100 άτομα έλαβαν μέρος στον ετήσιο χορό μας, συμπεριλαμβανομένων και των φίλων από άλλους άλλους Ομίλους της Αθήνας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η βραδιά είχε και κλήρωση δώρων, πολλά από τα οποία προσφέρθηκαν από Χορηγούς, αλλά και από μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ». Ήταν μια ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση, ένας χορός που για τον «ΝΑΥΤΙΛΟ» θεωρείται ο καλύτερος ετήσιος χορός όλων των εποχών.

Ήταν μεγάλη επίσης τιμή για τα μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», η παρουσία των ηθοποιών Λευτέρη Ελευθερίου και Κατερίνας Τσάβαλου και των τραγουδιστών Ζωής Παπαδοπούλου και Λευτέρη Κιντάτου, μόνο για τον χορό της Λέσχης μας, τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμά! Ευχαριστούμε εξίσου θερμά, τους μουσικούς Στέφανο Κόκκαλη, Βασίλη Χατζηλούκα και Σπύρο Μελά για το εξαιρετικό τους πρόγραμμα και την εκπληκτική καλλιτεχνική τους παρουσία που μας κράτησε συντροφιά μέχρι αργά. Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση που ξεσήκωσε τον κόσμο.

Τέλος, το ίδιο θερμά ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους, τα μέλη των άλλων Ομίλων, αλλά και του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ».

Για περισσότερα εδω.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                         Νεκτάριος Σταυράκης