Δελτίο Τύπου Αρ.6/2014 – Η νέα Ιστοσελίδα του “Ναυτίλου” – www.nautilus-ribclub.gr

                                                                            Δελτίο Τύπου Αρ.6/2014

                                                                                                                                                                                     Μόσχατο, 22/3/2014

ΘΕΜΑ: Η νέα Ιστοσελίδα του “Ναυτίλου” – www.nautilus-ribclub.gr

Σας γνωστοποιούμε ότι από σήμερα 22 Μαρτίου 2014, λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα της Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «Ναυτίλος». Η διευθύνση μας είναι, www.nautilus-ribclub.gr. Η νέα μας ιστιοσελίδα δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί και να ενημερωθεί σχετικά μετα νέα του Ομίλου, τις δραστηριότητες του, αλλά και να βρεί άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το φουσκωτό σκάφος καθώς και γενικά θέματα του χώρου.

Εδώ και περίπου 4 μήνες, με πολλές ώρες δουλειάς, έρευνας και μεράκι ξεκίνησε η ανάπτυξη στην νέα και σύγχρονη πλατφόρμα (Joomla 3.2) πάνω στην οποία θα λειτουργεί ο Ναυτίλος. Η πλατφόρμα αυτή, έχει σχεδιαστεί και στηθεί με σκοπό να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του Ομίλου, αλλά και να αφήνει περιθώρια για την περαιτέρω εξέλιξη της.

Αποφασίσαμε να διαθέσουμε μια περίοδο δοκιμής και προσαρμογής της νέας ιστοσελίδας, ώστε να μας γνωστοποιηθούν σχόλια, παρατηρήσεις και να διορθωθούν λάθη ή ατέλειες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Υπάρχει η δυνατότητα μέσα από την ενότητα της επικοινωνίας, να υποβάλουν τα μέλη και οι επισκέπτες τις παρατηρήσεις τους.

Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την ιστοσελίδα με δημοσιεύσεις, αποστολές, ναυτικά άρθρα, σεμινάρια, φωτογραφίες, ταξιδιωτικά, εκδηλώσεις και video που είναι στην διάθεσή μας από προγενέστερες δραστηριότητες ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να ενημερωθεί για την δράση του Ομίλου ιστορικά. Εδώ θα δημοσιεύονται όλες οι νέες ανακοινώσεις και δελτία τύπου ώστε να γνωστοποιούνται οι μελλοντικές δραστηριότητες του Ομίλου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση μας info@nautilus-ribclub.gr, είναι ενεργή και στην διάθεση σας.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                          Νεκτάριος Σταυράκης