Δελτίο Τύπου Αρ. 2/2015 – 1η αποστολή «Σταγόνα αγάπης», παράδοση Τροφίμων και Ρούχα στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης 17/2/2015

                                                                      Δελτίο Τύπου Αρ.2 / 2015

Μόσχατο, 20/2/2015

ΘΕΜΑ: 1η αποστολή «Σταγόνα αγάπης», παράδοση Τροφίμων και Ρούχα στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης 17/2/2015

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, ολοκλήρωσε την 1η αποστολή «Σταγόνα Αγάπης», όπου μια αντιπροσωπεία τεσσάρων Μελών του Ναυτίλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των «Παιδικών Χωριών SOS Βάρης» και παρέδωσε τρόφιμα σε συνέχεια της ενέργειας που είχε ολοκληρωθεί τον Δεκέμβρη.

Τα τρόφιμα που παραδόθηκαν ήταν:

Γάλατα

Ζάχαρη

Ζυμαρικά

Παραδόθηκαν επίσης τρείς μεγάλες κούτες με καινούρια ρούχα για τα παιδιά όλων των ηλικιών, προσφορά από φίλο του Ναυτίλου.

Στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, κ. Πέτρος Παπαδάκης, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες αλλά και τις ανάγκες των χωριών και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την εκδρομή με τα φουσκωτά το καλοκαίρι.

Η δαπάνη για την αγορά των τροφίμων έγινε αποκλειστικά από μεγάλη αλυσίδα Supermarket στην Ελλάδα, που μας ζήτησε να κρατήσουμε την ανωνυμία τους.

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά για την ευαισθησία τους, αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο, ενισχύοντας την 1η αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» για το 2015.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                         Νεκτάριος Σταυράκης