Δελτίο Τύπου Αρ. 17/2014 – Tέταρτη αποστολή «Σταγόνα αγάπης», για το Ξεκίνημα της Σχολικής Χρονιάς στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

   Δελτίο Τύπου Αρ.17 / 2014

                                                                                                                                                                                                    Μόσχατο, 15/9/2014

ΘΕΜΑ:   Tέταρτη αποστολή «Σταγόνα αγάπης», για το Ξεκίνημα της Σχολικής Χρονιάς στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, ολοκλήρωσε την τέταρτη αποστολή «Σταγόνα αγάπης» για το ‘Ξεκίνημα της Σχολικής Χρονιάς στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης’.

Η δράση είχε χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς με βασικό σκοπό να ειναί κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Μία αντιπροσωπεία Μελών της Λέσχης επισκεύτηκαν το χωριό για να προσφέρουν σύχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό με στόχο την βελτίωση αλλά και να διευκολύνουν τις εκπαιδευτικές δυνατότητες του χωριού.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που παραδόθηκε είναι:

Ένας Διαδραστικός Πίνακας 77 ιντσών Turbo-X
Μία Τηλεόραση Turbo-X 39 ιντσών

Στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών, μας υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος: κ. Γεώργιος Πρωτόπαπας και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης κ. Πέτρος Παπαδάκης, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του χωριού και μας ξενάγησε και σε ένα από τα σπίτια του Χωριού.

Τα παιδια των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης είχαν ετοιμάσει ένα πίνακα ζωγραφικής με θέμα την θάλασσα τόν οποίο μας παρέδωσαν για να κοσμίσει το εντευκτήριο μας. Οι μικροί καλλιτέχνες που δημιούργησαν τον πίνακα ήταν σαφώς επηρεασμένοι από την εκδρομή με τα φουσκωτά το καλοκαίρι του 2014.

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Πλαίσιο για την ευαισθησία του αλλά και το κοινωνικό του πρόσωπο ενισχύοντας την τέταρτη αποστολή αγάπης για το 2014.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                         Νεκτάριος Σταυράκης