Θεοφάνεια 2007

Μάλλον μας θέλει ο καιρός, μονολογούσε ένας φίλος κατά την επιστροφή από την Αίγινα την Κυριακή, του Αη Γιάννη, αφού για άλλη μια χρονιά, την τρίτη στη σειρά, η λιακάδα και η άπνοια μας συντρόφεψαν σε αυτό το ταξίδι.

Το κρύο βέβαια δεν έλειψε, ούτε την Παρασκευή το μεσημέρι που ταξίδεψαν οι περισσότεροι για την Αίγινα, ούτε και το Σαββάτο το πρωί που κατέφθασαν και οι υπόλοιποι.

Το πρωί των Θεοφανίων τα 9 φουσκωτά μαζεύτηκαν γύρω από την εξέδρα που είχε στηθεί στην Πέρδικα, και αφού παρακολούθησαν την λειτουργία, αγιάστηκαν όλοι, μαζί με τα σκάφη για καλές θάλασσες. Φώτων.

Αργότερα το μεσημέρι στην Καβουρίνα, που είχε κλειστεί το σχετικό τραπέζι έγινε και η κοπή της πίτας παρουσία του υποδιευθυντη εγκρισεων καυσιμου του Λιμενικου Αντιπλοιαρχου Τζάφα Μάκη, και των εβδομήντα ατόμων, μελών και φίλων του ομίλου, αφού η καλή μέρα ευνόησε και της ημερήσιες εκδρομές, με αποτέλεσμα κανένα μέλος να μην λείπει από την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς.

Το υπόλοιπο διήμερο κύλησε όμορφα με γλέντια, φαγοπότια και τα σχετικά πειράγματα για φουσκωτά και μη, αφού με την καινούργια χρονιά εκτός από 4-5 νέα σκάφη που θα παραλάβουν τα μέλη μας, ο φίλος Παναγιώτης και η αγαπημένη του Γιούλα, μας ανακοίνωσαν ότι αναμένουν τον πελαργό στο τέλος του καλοκαιριού. Ευχόμαστε με υγεία και γρήγορα στη θάλασσα ξανά.