Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας 9/4/2008

Την Τετάρτη 9/4/2008 εκπρόσωποι των Δ.Σ. των ομίλων “ΙΑΣΩΝ”, ¨ΝΑΥΤΙΛΟΣ” και ¨ΟΦΣΕ” πραγματοποίησαν συνάντηση με τον υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριο Πάνο Καμμένο. Ήταν η δεύτερη συνάντηση από την αρχή του έτους.

Ο κύριος υφυπουργός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πρόοδο των σχετικών θεμάτων που είχαν συζητηθεί κατά την προηγούμενη συνάντηση τον Φεβρουάριο. Επίσης, παρουσίασε μία σειρά από προτάσεις που προωθεί το υπουργείο με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας των ναυτιλομένων αλλά και των συνολικών υπηρεσιών προς αυτούς.

Οι εκπρόσωποι των τριών ομίλων έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συζήτηση και ιδιαίτερα από το ενδιαφέρον του κύριου υφυπουργού όχι μόνο να επιλύσει γρήγορα τα σχετικά θέματα αλλά και να προχωρήσει σε ένα βαθύτερο στρατηγικό σχεδιασμό.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της 3ης πανελλήνιας συνάντησης στη Σύρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου και αναμένονται ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις τόσο από πλευράς ομίλων όσο και από πλευράς υπουργείου.

Τα Δ.Σ. των τριών ομίλων θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον κύριο υφυπουργό για το ενδιαφέρον του καθώς και για την εποικοδομητική συζήτηση.