Συμμετοχή στην 9η Στεριανή Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην Λ.Φ.Σ. «ΙΑΣΩΝ»

Για ακόμα μία χρονιά, η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών «ΙΑΣΩΝ» οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Στεριανή Συνάντηση στο εντευκτήριο του Ομίλου τους όπου περισσότερα από εκατόν εξήντα άτομα, μέλη Ομίλων από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν σε μία άριστα οργανωμένη εκδήλωση.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 21:30 του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου με ποτά σε αφθονία και εδέσματα προετοιμασμένα από τις Γυναίκες της Λέσχης. Το γλέντι κράτησε σχεδόν μέχρι το ξημέρωμα με ζωντανή μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα που αποτελούνταν από μέλη Ομίλων και έδωσαν την ευκαιρία στους περισσότερους να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», έδωσε και φέτος το παρόν με δυναμική συμμετοχή στην Στεριανή Πανελλήνια Συνάντηση και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών «ΙΑΣΩΝ» για την πρόσκληση, την ευκαιρία που μας έδωσαν να συναντήσουμε από κοντά και πάλι φίλους και γνωστούς από όλη την Ελλάδα και ασφαλώς για την πολύ όμορφη βραδιά που μας επιφύλαξαν. Εδώ θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις Κυρίες της Λέσχης για την προετοιμασία των εδεσμάτων και την άριστη Φιλιξενία που ήταν έκδηλη σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τις δυνατές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τους φίλους που έχουμε κάνει μέσα από τους άλλους Ομίλους, όπως και από την αγάπη μας για την θάλασσα αλλά και το φουσκωτό σκάφος, τα οποία μας ενώνουν και μας φέρνουν πάντα πιο κοντά.

Ευχόμαστε στον «Ιάσων» καλή δύναμη και καλή συνέχεια για τις μελλοντικές δραστηριότητες και ακδηλώσεις της Λέσχης.