Στα Λουτρά με τον Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου και τον «Ιάσων» 14/12/2014

Μετά την πολύ επιτυχημένη συνάντηση του Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου και του «Ναυτίλου» τον Δεκέμβριο του 2013, στον Μέριχα της Κύθνου, όπου πενήντατρία Μέλη των δύο Ομίλων βρέθηκαν και διασκέδασαν σαν μία μεγάλη παρέα. Οι δύο Όμιλοι έδωσαν την υπόσχεση να επαναλάβουν την συνάντηση και τον Δεκέμβριο του 2014.

Φέτος λοιπόν, ό τόπος συνάντησης ήταν τα Λουτρά της Κύθνου. Η επιλογή του προορισμού έγινε και πάλι με στόχο να μοιραστεί κατά το δυνατόν η απόσταση.

Είκοσι Μέλη του Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου με πέντε σκάφη, είκοσι επτά (μαζί με τα παιδιά) Μέλη του «Ναυτίλου» με έξι σκάφη και ένα σκάφος του «Ιάσων» με τρείς φίλους αποτέλεσαν για ακόμα μία φορά την μεγάλη παρέα στην τελευταία βόλτα – εκδρομή της χρονιάς.

Τα πρώτα τέσσερα σκάφη του «Ναυτίλου» και τα σκάφη του Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου έφτασαν γύρω στις 10:00 το πρωί στο όμορφο λιμάνι των Λουτρών. Λίγο μετά τις 11:00, έφτασαν και οι «αργοπορημένοι», το σκάφος του «Ιάσων» και δύο ακόμα του «Ναυτίλου». Η αιτία της καθυστέρησης ήταν το ξενύχτι της προηγούμενης…

Αρχικά καθήσαμε για καφέ απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη μέρα που μας επιφύλαξε ο καιρός, σε πείσμα των προηγούμενων ημερών. Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός μας είχε ανησυχήσει με τους δυνατούς ανέμους και τις βροχές που επικρατούσαν την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μας αποζημίωσε με το παραπάνω!

Κατά τις μία το μεσημέρι, καθήσαμε στην ταβέρνα που είχαν κανονίσει οι φίλοι μας από την Σύρο να ανοίξει ειδικά για την περίσταση. Το φαγητό ήταν πολύ καλό και το κρασί σε αφθονία. Η μεγάλη παρέα γιά ακόμα μία φορά πέρασε όμορφα δίνοντας την ευκαιρία σε καλούς φίλους να βρεθούν και τα πουν πάλι από κοντά.

Η μέρα όμως έχει λιγότερες ώρες τον Δεκέμβη και η ώρα του αποχαιρετισμού έφτασε πάλι νωρίς. Έτσι κατά τις 16:00 είχαμε ήδη αρχίσει την επιβίβαση στα σκάφη. Έμεινε λίγος χρόνος ακόμα για μερικές φωτογραφίες ακόμα μπροστά από τον φάρο της εισόδου στο λιμάνι των Λουτρών και να αποχαιρετήσαμε τους φίλους μας.

Το ραντεβού για τον Δεκέμβριο του 2015 έχει δοθεί και η μεγάλη παρέα θα συναντηθεί και πάλι στην τελευταία εκδρομή της χρονιάς, μένει μόνο να οριστεί ο προορισμός…

Για το video εδώ.