Ο Ναυτίλος συμμετείχε στην ΈκΘεση NATEX Απρίλιος 2014

Η 28η έκθεση ΝΑΤΕΧ, η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα θαλάσσια σπορ, ολοκλήρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η έκθεση διήρκησε από τις 3 έως τις 7 Απριλίου 2014 και διοργανώθηκε από τις Εκδόσεις Βαρβέρη και το περιοδικό Σκάφος, στον εκθεσιακό χώρο του Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας.

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» είχε και φέτος την δική της παρουσία στην έκθεση. Οι Εκδόσεις Βαρβέρη μας παραχώρησαν ένα περίπτερο για τις ανάγκες του Ομίλου. Το περίπτερο έγινε τόπος συγκέντρωσης για τα Μέλη του Ομίλου αλλά και αφετηρία για την βόλτα μας στην έκθεση.

Η προσέλευση του κόσμου, πέρα από την αναμενόμενη προσέλευση των Μελών, στο περίπτερο της Λέσχης, ήταν πολύ ικανοποιητική. Αυτό, έδωσε την ευκαιρία στα Μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», να παρουσιάσουμε στους φίλους της Λέσχης αλλά και στους ενδιαφερόμενους που μας επισκεύθηκαν στο περίπτερο, την δράση του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» αλλά και το πρόγραμμα του 2014. Συζητήσαμε θέματα της επικαιρότητας σχετικά με το φουσκωτό σκάφος και τους τρόπους που πιθανόν χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των δυσκολιών στην περίοδο της κρίσης που περνά η Χώρα. Το ενδιαφέρον των περισσοτέρων επισκεπτών ήταν μεγάλο και αρκετοί ήταν εκείνοι που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες μας. Εμείς από την πλευρά μας, τους καλέσαμε στο εντευκτήριό μας για να γνωριστούμε καλύτερα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Δ.Σ. του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ευχαριστεί ειλικρινά, τον κ. Βαρβέρη και το περιοδικό «Σκάφος», info@varveris.gr, για την ευγενική χορηγία η οποία μας έδωσε την δυνατότητα συμμετοχής στην έκθεση.