Κύθνος 08 Ιουνίου 2013

Παρασκευή απόγευμα δυο σκάφη του Ναυτίλου ξεκινήσανε απο την Αναβυσσο με προορισμό την Κολώνα τηs Κυθνου όπου είχε προγραμματιστεί ένα διημερο barbeque.

Υστερα απο μια ώρα περίπου ειμαστε στην παραλια τηs Κoλώναs. Κάναμε ενα μπάνιο στην άδεια απο κόσμο παραλία απολαύσαμε ένα γρήγορο φαγητό και αποσυρθήκαμε στιs καμπίνες μαs για ύπνο.

Το άλλο πρωί αρχισαν να φτάνουν σταδικά τα σκάφη του Ομίλου.Ετσι μέχρι το μεσημερι έχουν μαζευτεί 8-9 βάρκεs η παραλία γεμιζει
απο τουs μικρούs Ναυτίλουs που συνεχώs τρέχουν κολυμπούν και διασκεδάζουν ενω οι μεγάλοι απολαμβάνουν κρύεs μπυρεs κάτω απο τιs oμπρέλεs και τέντεs των σκαφων.Η ώρα περνάει γρήγορα και έρχεται η ώρα που αναβουμε τη φωτιά για να ψήσουμε κάθε εiδουs κρέαs που υπάρχει στα ψυγεία μαs.Ολοι βοηθάνε αλλά οι Νεκτάριοs, Bαγγέληs και Κωσταs αποδεικνύονται ΜΕΤΡ του είδουs ενω οι γυναίκεs ασχολούνται με σαλατεs κλπ.Τα παιδιά μαζευονται γυρω απο τιs ψησταριέs όπωs και οι μεγάλοι και ξεκιναει το φαγοπότι.

Υστερα από καμιά ώρα τα πιτσιρίκια μαζεύονται εξουθενωμένα για ύπνο στιs καμπίνεs και τέντεs των σκαφών ενω οι μεγάλοι απολαμβάνουν μια μαγευτική βραδιά κάτω από τα αστέρια με την συνοδεία τησ κιθαραs του Δημήτρη μέχρι πολύ αργά.

Την επόμενη μέρα το πρωί και μετά απο έναν καφέ στην παραλία φτάνουν αλλα δυο σκάφη του Ναυτίλου και η παρέα το γελιο ο χαβαλέs μεγαλώνουν.
Ολη την μέρα κολυμπάμε παίζουμε και έτσι προs το μεσημέρι ξαναστήνουμε το ίδιο σκηνικό με κάρβουνα, φαι, γέλιο και άφθονη μπύρα.
Προs τo απόγευμα, σήμανε η ωρα τηs επιστροφήs και ετσι αρχίζει το μαζεμα των πραγμάτων αλλά και ο καθαρισμόs τηs παραλιαs,
Συντομα όλα τα σκάφη βγαινουν ομαδικά για την επιστροφή προs Ανάβυσσο και Λαύριο.

Ενα πολύ ωραίο Σαββατοκυριακο με μια καταπληκτική παρέα που σύντομα θα επαναληφθεί.