Κοπή πίτας 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» γιόρτασε την έλευση της νέας χρονιάς στο κέντρο διασκέδασης «Ογδόντα8» στην Νέα Σμύρνη, στις 21 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης των μελών και των οικογενειών τους η Λέσχη μας έκοψε την Πίτα για το 2018. Η εκδήλωση μας για ακόμα μία φορά είχε μεγάλη επιτυχία με καλό φαγητό, μουσική, τραγούδι και χορό.
Η ώρα συνάντησης είχε προγραμματιστεί για τις 14:00. Οι πρώτοι άρχισαν να έρχονται γύρω στις 13:30, η προσέλευση ήταν μεγάλη, περίπου 70 άτομα, μέλη με τις οικογένειες τους και φίλοι της Λέσχης. Το κέντρο πρόσφερε άριστη μουσική και τραγούδι, από τους καλλιτέχνες της ορχήστρας και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους είχαν την ευκαιρία να ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες από νωρίς.
Μετά το φαγητό ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί να είναι ο Κώστας Λαζόπουλος και το έπαθλο, μία φωτογραφική μηχανή προσφορά της Λέσχης μας για την εκδήλωση.

Τα Μέλη του “ΝΑΥΤΙΛΟΥ” με τις οικογένειες τους είχαν την ευκαιρία για να συναντηθούν για ακόμα μια φορά και να διασκεδάσουν, περνώντας πολύ όμορφα όπως κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία.

Ευχόμαστε καλή χρονιά στους συμμετέχοντες αλλά και στα μέλη και τους φίλους που δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να είμαστε καλά ώστε του χρόνου να έχουμε πάλι την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί.
Μέχρι τότε ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλές θάλασσες σε όλους.