Εκδρομή στην Κύθνο 12-2011

Ξεκινήσαμε 7 βάρκες του Ναυτίλου και μια φίλων απο Ανάβυσσο συν 1 από το Λαύριο και με απίστευτη ηλιοφάνεια και μπουνάτσα σε μια ώρα φθάσαμε στην Κύθνο . Μια ολιγόλεπτη στάση στη Κολώνα για να απολαύσουμε το υπέροχο και ήρεμο τοπίο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε και δέσαμε στον Μέριχα.

Ενα γρήγορο καφεδάκι και μισή ώρα αργότερα αφού είχε προηγηθεί συννενόηση με το τοπικό λεωφορείο, είμαστε συνολικά 31 άτομα, ξεκινούσαμε για τη Χώρα. Κάτι σαν σχολική εκδρομή!

Αποβιβαστήκαμε και ξεχυθήκαμε στα γραφικά στενά της Χώρας για βόλτα και φωτογραφήσεις ενώ οι διοργανωτές κανόνιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας (άνοιξε για εμάς) για το γεύμα που θα ακολουθούσε. Η συνέχεια φαντάζει γνωστή, όλο τα μαγαζί γέμισε για ακόμα μία φορά από εμάς και το κέφι άναψε για τα καλά ενώ τα πειράγματα και τα καλαμπούρια είχαν την τιμητική τους.

Τα φαγητά – ντόπια κρέατα – αλλά και το κρασί ήταν εξαιρετικά , ενώ κάποιοι (είναι γνωστοί) φρόντισαν να αδειάσουν και το γειτονικό ζαχαροπλαστείο.

Η ημέρα όμως κρατάει λιγο αυτήν την εποχή και ετσι αναχωρησαμε κατα τις 15:15 για Μέριχα ξανά. Ενα τελευταίο καφεδάκι και αποχαιρετισμός στην πανέμορφη Κύθνο.

Εμειναν οι εικόνες και η ζεστή μεγάλη παρέα, συντροφιά μας για άλλη μια δύσκολη εβδομάδα που μας περημένει στην μεγαλούπολη…

Παντα τετοια φιλοι μας και εν αναμονή, της επόμενης εξόρμησης!

Και ένα βίντεο εδώ.