Εκδρομη στη Τζια με το Barracuda – 23/2/2013

Οι προετοιμασία του νέου σκάφους στον στόλο του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» έχει ολοκληρωθεί… Το service των μηχανών έγινε, ταχτοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες με την βενζίνη και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά… Αύριο θα κάνουμε το πρώτο δοκιμαστικό μέχρι την Τζιά…

Σάββατο πρωί, 23 Φεβρουαρίου, γύρω στις 08:30 φτάσαμε στο parking. Ο Νεκτάριος ήταν ήδη εκεί, είχε ξεκεπάσει και περίμενε… Δεν μπορούσε να περιμένει…

Πριν τις 09:00 η βάρκα άφηνε τον κόλπο της Αναβύσσου και σε λιγότερο από μία ώρα φτάναμε στην Τζιά. Ο καιρός ήταν τέλειος!!! Ηλιοφάνεια με θερμοκρασία γύρω στους 20 βαθμούς!

Εκεί πρυμοδετήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες και πήγαμε για ένα καφέ στο λιμάνι. Θέλαμε να κάτσουμε κάπου κοντά ώστε να βλέπουμε και να θαυμάζουμε το νέο σκάφος!

Η παρέα ήταν καλή, τέσσερα μέλη της Λέσχης και συνολικά επτά άτομα στην βάρκα και χωρούσαν, εύκολα, άλλοι τόσοι!!! Η ώρα πέρασε με ιστορίες, αστεία ανέκδοτα και πολλά καλαμπούρια!!! Μετά τον καφέ, το γυρίσαμε στα ουζάκια και η παρέα γύρω στις 15:00 άρχισε να τα μαζεύει και να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

Φτάσαμε εύκολα στην Ανάβυσσο, η κατάσταση της θάλασσας ήταν τέτοια που τελικά δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις ικανότητες της βάρκας. Θα το κάνουμε όμως σε πρώτη ευκαιρία, οι εντυπώσεις πάντως για την βάρκα ήταν άριστες και η βόλτα πολύ τονωτική!!!

Περάσαμε καλά, για ακόμα μια φορά και περιμένουμε την επόμενη εξόρμηση…