Δελτίο Τύπου Αρ. 9/2014 – 28η έκθεση ΝΑΤΕΧ

    Δελτίο Τύπου Αρ.9 / 2014

                                                                                                                                                                                                     Μόσχατο, 8/4/2014

ΘΕΜΑ: 28η έκθεση ΝΑΤΕΧ

Η 28η έκθεση ΝΑΤΕΧ, η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα θαλάσσια σπορ, ολοκλήρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Διήρκησε από τις 3 έως τις 7 Απριλίου 2014 και διοργανώθηκε από τις Εκδόσεις Βαρβέρη και το περιοδικό Σκάφος, στον εκθεσιακό χώρο του Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας.

Η προσέλευση του κόσμου της θάλασσας και του σκάφους έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμα μια φορά σε μια έκθεση που πραγματικά δίνει πνοή στο χώρο του σκάφους.

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» είχε και φέτος την δική της παρουσία στην έκθεση, σε περίπτερο που μας παραχώρησαν οι Εκδόσεις Βαρβέρη. Η ευγενική χορηγία του κ. Δ. Βαρβέρη μας έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους φίλους της Λέσχης αλλά και στους ενδιαφερόμενους που μας επισκεύθηκαν στο περίπτερο, την δράση του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» αλλά και το πρόγραμμα του 2014.

Η προσέλευση του κόσμου, πέρα από την αναμενόμενη προσέλευση των Μελών, στο περίπτερο της Λέσχης ήταν πολύ ικανοποιητική. Πολλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες μας. Εμείς από την πλευρά μας, τους καλέσαμε στο εντευκτήριό μας για να γνωριστούμε καλύτερα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Δ.Σ. του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ευχαριστεί ειλικρινά, τον κ. Βαρβέρη και το περιοδικό «Σκάφος», info@varveris.gr, για την ευγενική χορηγία η οποία μας έδωσε την δυνατότητα συμμετοχής στην έκθεση.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                         Νεκτάριος Σταυράκης