Δελτίο Τύπου Αρ. 004/2017 – Ετήσιος χορός της Φ.Λ.Φ.Φ.Σ. «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» 26 Μαρτίου 2017

        Δελτίο Τύπου Αρ.4 / 2017

Μόσχατο, 04/4/2017

Θέμα: Ετήσιος χορός της Φ.Λ.Φ.Φ.Σ. «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» 26 Μαρτίου 2017

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Bar Restaurant Malvazia , η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους “ΝΑΥΤΙΛΟΣ” γιόρτασε τα 14 χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν Μέλη και Φίλοι του “ΝΑΥΤΙΛΟΥ” και η συμμετοχή στον ξεπέρασε τα 130 άτομα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία αλλά και το κέφι που μας χάρισαν οι τραγουδiστές Λευτέρης Πανταζής, Ναίρα Αλεξοπούλου, Άκης Δείξιμος, Λευτέρης Κιντάτος, Πένυ Λαζαρίδου, τον καλλιτέχνη Σωτήρη Καλυβάτση καθώς και τον μουσικό Στέφανο Κόκκαλη οι οποίος ήταν μαζί μας για τρίτη χρονιά. Όπως ήταν αναμενόμενο παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μας κράτησε συντροφιά μέχρι αργά το απόγευμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση δώρων, τα οποία προσφέρθηκαν από Χορηγούς, αλλά και από τα Μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ».

Το Δ.Σ. και τα Μέλη της Λέσχης μας θα θέλαμε ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην οργάνωση άλλα και σε όσους συμμετείχαν στην φετινή εκδήλωση και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά στα επόμενα ταξίδια και εκδηλώσεις του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» .

Για περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                         Νεκτάριος Σταυράκης