Αποκριάτικος Χορός Ναυτίλου 20/2/2006

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουάριου στο κέντρο Πρόποδες στον Κορέα ο αποκριάτικος χορός του Ναυτίλου.

Από τις 9.30 μμ το κέντρο είχε αρχίσει να γεμίζει με τα μέλη του Συλλόγου που μασκαρεμένα έψαχναν να βρουν ποιος είναι ποιος. Πάνω από 145 άτομα δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής ,ο Αραβας, η Καλογριά,ο Ινδιάνος, το Χταπόδι δημιούργησαν γύρω τους ένα κλοιό δεχόμενοι προτάσεις και πειράγματα όπως “Ευτραφή Ινδιάνε τι φυλή είσαι;” “Καλόγρια είσαι για τρελές;”, “Αραβα πρόσεχε το πούρο μην βγάλεις κανένα μάτι”, ” Xταποδακι είσαι για μεζέ;” και αλλά τέτοια.

Χορός, φαγητό και μουσική έκαναν τον κόσμο να μην καταλάβει ότι η 12 ώρα η ώρα της Λαχειοφόρου έφτασε. Δώρα πολλά άξιας πάνω από 12,000 Ευρω περίμεναν τους τυχερούς να τα κερδίσουν, ναυαρχίδα όλων το τρίμετρο γαστρατο Φουσκωτό προσφορά του “ΝΑΥΤΙΛΟΥ” στην κλήρωση. Λαχνοί ,κληρωτίδα ,διαδικασία που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους περιμένοντας από το χέρι της μικρής Έλενας τον τυχερό που είναι…….Αντε Γιάννη να είσαι πάντα τυχερός και του Χρόνου.

Το ΔΣ του Ναυτίλου Ευχαριστεί όλα τα μέλη του και τους φίλους τους που έδωσαν το παρόν για να πετύχει αυτή η ωραία εκδήλωση, υποσχόμενοι και του χρόνου με την βοήθεια όλων να γίνει ακόμη καλύτερος. Επίσης ευχαριστεί τους φίλους επαγγελματίες του χώρου που με τα δώρα τους βοήθησαν στην διεξαγωγή της λαχειοφόρου και εύχεται σε όλους ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.