Αγιασμός Υδάτων στην Πέρδικα 06/01/2009

Αν και το πρόγραμμα το Ομίλου έλεγε τετραήμερο στην Αίγινα για την καθιερωμένη συμμετοχή στον Αγιασμό των Υδάτων , τελικά το πρόγραμμα άλλαξε λόγο καιρικών συνθηκών.

Αντιπροσωπεία τριών φουσκωτών (Ο Παύλος με το Γιώργο, το Γιάννη και το Γιό του, Ο Παναγιώτης με τον Αλέκο και το ν Παναγιώτη φίλο του Ομίλου και Ο Παντελής με το Σπύρο) ξεκινήσαμε το πρωί της Τρίτη (ημέρα των Θεοφανείων) με προορισμό την Πέρδικα όπου μετά από μιάμιση ώρα περίπου καταφέραμε να δέσουμε στο Λιμάνι. Αφού προσκυνήσαμε και πήραμε Αγιασμό καθίσαμε να πιούμε κάνα δύο ουζάκια μιας και έπρεπε να γυρίσουμε νωρίς διότι είχε κανονισθεί συνάντηση για φαγητό και κόψιμο πίτας στην ταβέρνα το στέκι του Κυρ Αντρέα στα Σπάτα.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι καταφέραμε να φθάσουμε στο κέντρο που είχε κανονίσει ο Παντελής όπου συναντήσαμε τα υπόλοιπα μέλη με τις οικογένειες τους.
Το γλέντι και ο χορός δεν άργησε να ξεκινήσει μιας και το φαγητό, το κρασί και η ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού σε προδιέθεταν ευχάριστα.
Τη παράσταση έκλεψαν οι δυο μικροί φίλοι του ομίλου, Ο μεγάλος Γιος του Παντελή και της Μαρίας ο γιος του Παναγιώτη και της Γιούλας που ήταν οι τυχεροί την χρονιάς μιας και κέρδισαν τα δύο φλουριά που είχαν οι δύο πίτες.

Αργά το απόγευμα διαλύθηκε το γλέντι και δόθηκε η υπόσχεση να ξαναοργανωθεί σύντομα.