Ναυτίλος

Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους

Ναύτιλος

Στόχος μας να αποτελέσουμε έναν κοινωνικό φορέα για ανθρώπους με κοινoύς στόχους που αγαπούν τη θάλασσα, τα φουσκωτά σκάφη, τα ταξίδια και επιθυμούν να προσφέρουν!

Ναύτιλος

Απαράμιλλη ομορφιά και Ναυτοσύνη με 2500 χρόνια ιστορίας.

Αυτή είναι η Ελλάδα …ζήσε την !

Ναυτίλος

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους “Ναυτίλος” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε τον Μάϊο του 1991 από λάτρεις της θάλασσας και του φουσκωτού σκάφους. Πέρα από τις εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τα μέλη του, ο όμιλος έχει ως βασικό πυλώνα δραστηριότητας τη διοργάνωση κοινωνικών αποστολών προσφοράς και αγάπης σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Αγάπη για τη Θάλασσα

Το φουσκωτό σκάφος χρησιμοποιείται ευρύτατα από τα μέλη του Ομίλου για τους οποίους  είναι τρόπος ζωής και είναι αποδεδειγμένα ο ασφαλέστερος τρόπος θαλασσινών ταξιδιών για μικρές και μεγάλες αποστάσεις.

Αγάπη για Ταξίδια

Βασικός πυλώνας δράσεων του ομίλου η διοργάνωση θαλασσινών, αλλά και ορεινών αποδράσεων από την καθημερινότητα, με σκοπό την αναψυχή των μελών και φίλων του «Ναυτίλου».

Αγάπη για τα Κοινά

Βασικός στόχος του «Ναυτίλου» είναι η οργάνωση αποστολών αγάπης και στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως και η υποστήριξη λοιπών κοινωνικών δράσεων.

“Ενα δειλινό στο Αιγαίο περιλαμβάνει τη χαρά και τη λύπη σε τόσο ίσες δόσεις που δεν μένει στο τέλος παρά η αλήθεια”.

Οδυσσέας Ελύτης – Ο Μικρός Ναυτίλος

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Αν αγαπάτε τη θάλασσα, τα φουσκωτά σκάφη, τα ταξίδια και επιθυμείτε να προσφέρετε, αν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας, είστε κάτοχος φουσκωτού σκάφους και εφοδιασμένος με όλες τις προβλεπόμενες άδειες χειρισμού και πλεύσης του σκάφους σας, τότε μπορείτε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στο σύλλογό μας και να συμπληρώσετε τη φόρμα για να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Περισσότερα