Ανακοίνωση 006/2014 - Δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014 στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου

Posted in Τα Νέα του Ναυτίλου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

 

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ «ΝΑΥΤΙΛΟΣ»

Χρυσοστόμου Σμύρνης 67, Μοσχάτο, 183 44,

Τηλ: 6937171468, 6932 61116, 6945 558172

                                                                         

                                                                            Ανακοίνωση Αρ.6/2014

                                                                                                                                          Μόσχατο, Παρασκεύη 13/6/2014

 

ΘΕΜΑ:  Δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014 στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου

 

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στους Ομίλους, Μέλη της Ομοσπονδίας, μία από τις προτάσεις του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ήταν η διοργάνωση μίας εκστρατείας Αγάπης και Προσφοράς όλων των Ομίλων, σε κάποιο ίδρυμα της Σύρου κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στο νησί από τις 20 έως 22 Ιουνίου 2014.

Η Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. σε συνεργασία με τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, ανακοίνωσαν τις ανάγκες της Στέγης Ανηλίκων Σύρου, σε όλους τους Ομίλους, Μέλη της Ομοσπονδίας.

Με την ευκαιρία αυτή η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», δείχνοντας συνέπεια στην δράση για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, οργανώνει την δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, σε συνδυασμό με την δυναμική παρουσία της Λέσχης στην Πανελλήνια Συνάντηση, θα επισκευθεί την Στέγη Ανηλίκων Σύρου όπου θα παραδώσει τα εφόδια (εμφιαλωμένα νερά, τρόφημα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη καθαριότητας, προσωπικά είδη υγιεινής, κρεβάτια με στρώματα, γραφική ύλη, πάνες, ρούχα, παπούτσια για όλα τα παιδιά κλπ).

Πρέπει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή, δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των Χορηγών μας οι οποίοι έδειξαν άμεσα και με ευχαρίστηση στο κάλεσμα μας, την ευαισθησία τους αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο, προς την Στέγη Ανηλίκων Σύρου.

 

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: Πλαίσιο, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, Super Market Σκλαβενίτη, Market  in, Κωτσόβολος, Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου, Κρόνος, FAMOUS shoes stores, Open FASHION, Μάζης Eταιρεία Mεταφορών, Hellenic Seaways, Alphatv - χορηγός επικοινωνίας, Ανώνυμος χορηγός (SuperMarket), Ανώνυμος χορηγός Seaforum.gr

 

 

 

                                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Νικολόπουλος                                                     Νεκτάριος Σταυράκης