Αποστολή αγάπης, υγείας και αλληλεγγύης του ΜΟΦΣ στο ακριτικό νησί Άγιος Ευστράτιος

Posted in Ανακοινώσεις Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

 

Μακεδονικoς Ομιλος Φουσκωτων Σκαφων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Αποστολή αγάπης, υγείας και αλληλεγγύης  του ΜΟΦΣ

στο ακριτικό νησί  Άγιος Ευστράτιος


Αποστολή αγάπης, υγείας και αλληλεγγύης,  προς τους κατοίκους του ακριτικού Άγιου Ευστρατίου οργανώνει στις 6 έως 9 Ιουνίου (του Αγίου Πνεύματος), ο Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Μ.Ο.Φ.Σ),  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 22 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς από την ίδρυσή του.

 Η τριήμερη αποστολή στον αγαπημένο προορισμό του ακριτικού Αγίου Ευστρατίου, πραγματοποιείται σε στενή συνεργασία με το Δήμο Αγίου Ευστρατίου και θα δώσει την δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους του νησιού, να εξετασθούν από ειδικούς ιατρούς πολύ υψηλού επιπέδου, όλων σχεδόν των ειδικοτήτων.

Επικεφαλής της 17 μελους Ιατρικής ομάδας, είναι το μέλος του Μ.Ο.Φ.Σ, Παιδοχειρουργός κ. Κ. Τσαxαλίνας, διευθυντής Παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου. Επίσης, θα διενεργηθούν σε όλους τους κατοίκους του νησιού οι βασικές μικροβιολογικές εξετάσεις και σε όλες τις γυναίκες, προληπτικός έλεγχος Pap Test.

Η εκδήλωση αγάπης, υγείας και αλληλεγγύης, με τη στήριξη όλων μπορεί να συμβάλλει στην τουριστική  προβολή του όμορφου ακριτικού νησιού. Σε όλους τους μαθητές του νησιού θα μοιρασθούν δώρα.

Επίσης στο διάστημα 19 έως 24 Ιουνίου, σκάφη του ΜΟΦΣ με τις σημαίες των χορηγών , θα επισκεφθούν πολλά νησιά του Αιγαίου με επίκεντρο τη Σύρο, μεταφέροντας μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα μία παρέα».

Τις αποστολές υποστηρίζουν η εταιρία “Κάρτα Υγείας EY CLUB – Εξασφάλιση Υγείας” που ανέλαβε τη δαπάνη των μικροβιολογικών εξετάσεων όλων των κατοίκων και τη μεταφορά του εξοπλισμού, η εταιρεία “ΜΕΝΑΡΙΝΙ HELLAS AE” που υποστηρίζει επίσης και τους μαθητές του νησιού, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ιατροί του οποίου αποτελούν τον πυρήνα της Ιατρικής Ομάδα, η εταιρεία MALAMIDIS MARINE και η εταιρεία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ. Η εταιρεία παιχνιδιών “JOHN HELLAS ΕΠΕ” θα προσφέρει ατομικά δώρα σε όλους τους μαθητές του νησιού, τα υλικά για τις μικροβιολογικές ιατρικές εξετάσεις τα παρέχει η εταιρεία ROCHE.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ. Καρτσιώτης, Πρόεδρος ΜΟΦΣ/ Αρχηγός αποστολής – ΤΗΛ: 6970329800.


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜΟΦΣ www.mofs.gr