Αιμοδοσία κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας

Posted in Ανακοινώσεις Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. μετά από πρόταση Μέλους Ομίλου, κατά τις πρόσφατες επισκέψεις του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στους Ομίλους, ήρθε σε επαφή με τον Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου για την διερεύνηση και την οργάνωση "Ημέρας Αιμοδοσίας" από το Νοσοκομείο της Σύρου κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης.

Έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 21 Ιουνίου να πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δημαρχείου της Σύρου "Ημέρα Αιμοδοσίας". 

Η κίνηση αυτή έχει την έννοια αποστολής Αγάπης και κοινωνικής προσφοράς των Ομίλων κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης στην Σύρο. Η προοπτική πέρα από την 9η Πανελλήνια, είναι η κίνηση αυτή να γίνει παράλληλος θεσμός με τις Πανελλήνιες και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για τις ανάγκες των τοπικών Νοσοκομείων.

Για την καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό της κοινωνικής προσφοράς στο Νοσοκομείο της Σύρου, παρακαλείστε να γνωρίσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., την δυνατότητα προσφοράς από τα Μέλη του Ομίλου σας που θα παραστούν στην Πανελλήνια.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.ΟΜ.ΟΦ.Σ.

Βαγγέλης Τρίκας

Εφορος Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ: 6937171468