Στέγη Ανηλίκων Σύρου

Posted in Ανακοινώσεις Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. μετά από πρόταση Μέλους Ομίλου, κατά τις πρόσφατες επισκέψεις του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στους Ομίλους, ήρθε σε επαφή με τον Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου για την διερεύνηση των αναγκών στα Ιδρύματα του νησιού. Η κίνηση αυτή έχει την έννοια αποστολής Αγάπης και κοινωνικής προσφοράς των Ομίλων κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης στην Σύρο. Η προοπτική πέρα από την 9η Πανελλήνια, είναι η κίνηση αυτή να γίνει παράλληλος θεσμός με τις Πανελλήνιες και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για τις ανάγκες των τοπικών ιδρυμάτων.

Σε απάντηση του αιτήματος της Ομοστονδίας ο Όμιλος της Σύρου, επανήλθε με το επισυναπτόμενο έντυπο το οποίο αναφέρει τα απαραίτητα στοιχεία.

Για την καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό της κοινωνικής προσφοράς στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου, παρακαλείστε να γνωρίσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., την δυνατότητα προσφοράς του Ομίλου σας.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.ΟΜ.ΟΦ.Σ.

Βαγγέλης Τρίκας

Εφορος Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ: 6937171468